Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 
 
 
Mirë se vini në web faqen tonë


Mirë se vini në web faqen tonë
 
Ofrojme sallen per dasma me kapacitet deri ne 500 persona, salla te seminareve, ahengjeve, te ndryshme familiare, restorantin ditor, 15 dhoma dhe 1 Apartment te fjetjes me standarde evropiane si dhe hapesiren per parking. Tek ne mund te siguroheni se do te keni sherbime te nje kualiteti te larte. Ne poashtu jemi te licencuar nga MTI Ejani dhe binduni ne sherbimet tona te cilat jane rezultat i nje tradite shumevjeqare.